Teaterföreningen Sigurd

Teaterföreningen Sigurd är en ideell förening som jobbar med kultur och framåtskridande.

Vi arbetar i första hand med teater och individutveckling. Vi håller även på med manusskrivning, handarbete men även hur man producerar och regisserar teater.

Vi har blivit ett sammansvetsat gäng och många av oss umgås utanför jobb och förening som t.ex grillkvällar, fester och resor m.m.

Vi har de senaste åren hållt till ute i Vilsta industriområde där vi hade vårt kulturhus genom BTM, den ekonomiska föreningen som är ansvarig för kulturhusets drift.

Vi är i dagsläget på jakt efter nya lokaler.

Vårt mål är att alla ska må bra och trivas hos oss! Hos oss är det viktigt att alla får vara med, vi har inga krav på tidigare erfarenhet och hos oss spelar inte ålder. etnicitet samt utseende någon roll.

Vi ger en möjlighet till personlig utveckling samt även en möjlighet att göra sig starkare för den tuffa arbetsmarknaden som just nu är i Sverige.

Vi säljer föreställningar till företag, skolor och andra föreningar. Vi kan även hyras att sätta upp föreställningar på begäran och önskemål. Vi söker ständigt efter folk som vill vara med och engagera sig i teater, och det som berör det runt omkring.

Det vill säga skådespeleri, byggnationer m.m.